В Запорізькій області, у Бердянську, на вул. Софіївська жінка за кермом BMW іноземної реєстрації на величезній швидкості влетіла у приватний будинок. Аварія сталася у п'ятницю, 13 вересня.

За словами очевидців, "євробляха" на швидкості злетіла з дороги, знесла дерево і протаранила паркан приватного будинку. Машина закінчила свій шлях, врізавшись у фасад будівлі. На момент аварії в будинку були маленькі діти. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Свідки зазначили, що жінка за кермом поводиле себе неадекватно і, можливо, знаходилася під дією алкоголю. Точно з'ясувати це зможе експертиза.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Нагадаємо, у Бердянську схопили банду малоліток, не знали жалю.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Маріуполі бабуся з онуком живуть прямо на вулиці вже третій місяць. Літня жінка розповіла, що через хворобу їй довелося продати свій будинок.

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі пішохід влетів у лобове скло, постраждав лише автомобіль.