Прямо посеред навчального процесу: двом школяркам у Запоріжжі заборонили ходити на уроки без щеплень. Поки що діти будуть навчатися вдома під наглядом родичів.

Дітей без щеплень не пускають до школи.

За словами директора Запорізького академічного ліцею Вадима Комісарова всі діти повинні бути щеплені. Батьки учениці 4-Б Запорізького академічного ліцею Валерія Шелудька і мати учениці 5 класу Вікторії Таранової прийшли до навчального закладу, щоб до кінця все роз'яснити.

У Запоріжжі дівчаток без щеплень відсторонили від занять.

Незважаючи на аргументи батьків, адміністрація школи залишилася при своїй думці, аргументуючи юридичними документами. Зараз ведеться розслідування, після чого визначать, чи можна буде спілкуватися школяркам з іншими дітьми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".