Є ще небайдужі громадяни. У запорізькій маршрутці пасажир вправно поквитався зі злодієм, який рився в жіночій сумочці.

Злодій вкрав у дівчини смартфон.

Пригода сталася в маршрутному мікроавтобусі №63. Як повідомляють у місцевому пабліку, один з пасажирів звернув увагу на хлопця, який сів в автобус на автовокзалі. Не встигнувши проїхати навіть однієї зупинки, він вкрав у дівчини смартфон.

Однак завдяки пильності та сміливості очевидця злодій був затриманий. Як повідомляється, пасажир сам скрутив зловмисника і передав його поліцейським.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".