Трагедія сталася у неділю, 15 вересня. Як повідомляє прес-служба полку "Азов", під час занять спортом помер один з бійців – Денис Цокур (псевдонім "Дартс"). Денис був родом із Запоріжжя, йому виповнилося 39 років.

Боєць пішов з життя під час тренування.

В полку "Азов" він служив з 2016 року, брав участь у бойових діях. У нього залишилися дружина і маленька дочка.

"Азовці" висловлюють щирі співчуття рідним і друзям Дениса, який залишився в пам'яті побратимів мужнім воїном і надійним товаришем.

У Запоріжжі помер боєць.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".