У Telegram-каналі "Спадщина. Полювання на педофілів" з'явилася інформація про те, що активістам вдалося знайти та затримати чоловіка, який пропонував секс дитині.

Педофіла спіймали на гарячому.

Так, чоловік 1984 року народження вів в соціальній мережі листування з неповнолітньою дівчинкою 14 років, якій пропонував інтим, знаючи її вік. До речі, він розлучений і його доньці 14 років.

В повідомленнях розпусник пропонував школярці зняти квартиру для любовних утіх. Однак замість дівчинки на зустріч прийшли хлопці спортивної статури. Чоловік спробував втекти, але його вдалося наздогнати.

У Запоріжжі затримали педофіла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Спочатку педофіл хотів "втекти" від активістів на машині, а потім, коли не вийшло, пішки.

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".