ДТП сталося ввечері, 13 вересня, за участю автомобіля Fiat на залізничному переїзді.

Від машини залишилася купа металу.

Автомобіль занадто близько під'їхав до колії на залізничному переїзді на повороті в село Іванівка Кам'янсько-Дніпровського району.

Fiat зачепив локомотив приміського поїзда Енергодар -Запоріжжя. Водій та пасажир "Фіата" в останній момент встигли вискочити. Локомотив ж простягнув і перевернув машину. Машина повністю розбита.

На місці події працювала поліція.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".