В місті Мелітополь Запорізької області сімох дітей з ясел дитсадка №9 шпиталізували з попереднім діагнозом гастроентерит.

у Мелітополі У садку отруїлося 8 дітей, 7 з них у реанімації.

У понеділок, 16 вересня, була зареєстрована групова захворюваність гастроентеритом в дитячому садочку № 9 в Мелітополі. Всього захворіли 8 дітей ясельних груп, 7 з яких госпіталізовані в інфекційний стаціонар лікарні.

Стан дітей середньої важкості. У закладі проводяться відповідні протиепідеміологічні заходи. Причини і етіологічний збудник захворювань встановлюються.

В Мелітополі дітей інфекція косить.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".