Безстрашного героя із Запоріжжя нагородив сам Президент – ціною свого життя врятував сусідку.

Вчора в Києві запорізький рятувальник Ігор Гаврилів отримав від Зеленського диплом з подарунком.

У Києві нагородили запорізького рятувальника.

Безстрашний чоловік виніс із палаючої квартири 84-річну сусідку. Рятувальник якраз повертався додому, коли почув крики про допомогу і побачив дим з квартири на третьому поверсі.

Пожежний оперативно дістався в свою квартиру, розбив скло і переліз на балкон сусідньої квартири. До цього моменту господиня вже втратила свідомість, надихавшись чадним газом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Рятувальник виніс жінку з палаючої квартири на руках і передав медикам. Жінка не могла пересуватися, тому якщо б не рятувальник – невідомо як би закінчилася ця історія.

У Києві нагородили героя-рятувальника.

Нагадаємо, що в Україні Збройні Сили довгий час залишалися традиційно одними з найбільш консервативних з питання перебування жінок на службі. Війна на Сході внесла свої корективи.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.