42-річного заступника голови Акимівської громади Дмитра Кирилова розстріляли сьогодні вранці, 18 вересня, з автомата на порозі селищної ради.

З місця пригоди зловмисники втекли на автомобілі "Ланос". Через деякий час поліцейські знайшли транспортний засіб.

Чоловіка сьогодні розстріляли.

З'ясувалося, що злочинці спалили автомобіль, на якому пересувалися, недалеко від місця вбивства. А зброю, з якої був убитий чиновник, вони викинули за гаражами.

Також відомо, що стрілки були в масках. Очевидець розповів, що один із зловмисників був у капюшоні:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Спускається зі сходів універмагу повертається після кількох ударів. Чувак з капюшоном на голові, в руках автомат, жертва йому каже - ти охрінів? Стрілок ще пару разів, потім лежачого добив впритул і побіг у двори. Звідти "Ланос" сріблястий поїхав".

Злочинці спалили авто і зникли.

Нагадаємо, що у Києві пес раптово накинувся на дитину і прокусив йому ногу до кістки.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.