Кошмар в поїзді Генічеськ-Запоріжжя: кадри наче з фільмів жаху, а туалет – справжнє пекло.

Поїздка в поїзді виявилася справжнім пеклом.

Пасажири залишилися просто шоковані після дороги в поїзді Генічеськ-Запоріжжя-2.

У запорізькому пабліку в Інтаграмі було опубліковано відповідне відео. Так, пасажир відобразив туалет, який знаходиться у вищевказаному поїзді. Картина, м'яко кажучи, моторошна. Сам брудний туалет і в іржі, а в раковині знаходиться якесь сміття та пластикова пляшка.

В коментарях під постом люди відзначають, що пасажири самі в цьому винні, так як насмітили в туалеті. "Боже коли у нас будуть люди а не дегенерати і бидло?", – пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що днями знахабнілий водій маршрутки вів свій транспортний засіб по тротуару одній з львівських вулиць і звуковим сигналом намагався розігнати пішоходів.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.