У четвертому ефірі шоу "Танці з зірками" запоріжанка і актриса "Дизель Шоу" Вікторія Булітко разом з хореографом Дмитром Дікусаром станцювали пристрасне танго.

Танець був дуже пристрасним.

На паркеті пара вирішила показати особисті відносини, за словами Вікторії, пара хотіла відтворити пік потягу одне до одного.

Пара отримала високі бали, а судді відзначили, що з кожним ефіром майстерність пари все більше вдосконалюється. З такими успіхами Булітко і Дікусару світить фінал.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що днями знахабнілий водій маршрутки вів свій транспортний засіб по тротуару одній з львівських вулиць і звуковим сигналом намагався розігнати пішоходів.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.