В одному з Мелітопольських магазинів 24 червня близько 18 години п'яний чоловік з ножем накинувся на продавщиць і відвідувачів.

Чоловік з ножем увірвався в магазин.

Злочинець лаявся нецензурною лайкою, погрожував розправою, розмахував принесеним з собою ножем і розбив вітринне скло.

що Приїхали за викликом поліцейські опитали свідків і відкрили кримінальну справу. Але, так як під час інциденту ніхто не постраждав, незабаром виробництво було закрито.

На чоловіка склали адмінпротокол за ст. 173 Купап (дрібне хуліганство). Днями мелітопольський міськрайонний суд розглянув справу і призначив чоловікові 15 діб адміністративного арешту.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловіка відпустили так як немає постраждалих.

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.