Особливий ансамбль виконав хіт Боба Марлі прямо на головній площі Запоріжжя.

Група виконала світовий хіт.

В Запоріжжі інклюзивна група під назвою "Rain People" виконала відомий світовий хіт. У групі четверо учасників, троє з них мають діагноз аутизм.

Молоді люди випустили свій варіант пісні "No Woman, No Cry" Боба Марлі. Кліп був відзнятий на площі навпроти театру імені Магара.

В групі один соліст, інші музиканти грають на віолончелі, бандурі та клавішних. "Новий" трек вийшов дуже драйвовим і мелодійним.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

No Woman No Cry

А вот и долгожданное видео, любительское, зато с любовью)) #rainpeople Rain People: Мария Савва (Маруся Савва) - бандура, вокал Антон Савва (Antony Savva) - вокал Владимир Алексеенко - клавишные Александра Богданова - виолончель, вокал Запись и сведение музыки: Сергей Мусиенко Аранжировка и видео: Игорь Савва Bob Marley No, Woman, No Cry

Geplaatst door Rain People op Zondag 15 september 2019

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався вбити власну матір.