Новий авіарейс із Запоріжжя до Києва планують запустити вже в жовтні.

Нові авіарейси стартують з жовтня.

Поки що відомо, що рейси почнуть курсувати до Києва із Запоріжжя з 28 жовтня цього року і будуть здійснюватись до 28 березня 2020 року по понеділкам, вівторкам, середам і п'ятницям.

"За інформацією авіакомпанії, квиток до Києва може коштувати менше 500 гривень", - заявив вчора під час виїзної наради в аеропорту мер Запоріжжя.

Що стосується вартості, то з Києва до Запоріжжя долетіти буде дешевше. Вартість стартує від 506 гривень. Квитки із Запоріжжя в Київ набагато дорожчі. Ціни починаються від 628 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З 28 жовтня почнуться продажі квитків.

Нагадаємо, що перехід на зимовий час в 2019 році в Україні традиційно відбудеться в останню неділю жовтня, а точніше в ніч на 27 жовтня.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.