Верховний суд України визнав незаконним звільнення в 2017 році першого заступника прокурора Запорізької області Тараса Дяченка і відновив його на посаді.

Тараса Дяченка відновили на посаді.

Тарас Дяченко був звільнений після приходу на посаду голови прокуратури Запорізької області Валерія Романова.

Для Запоріжжя це стало вже третім за рахунком відновленням на посаді незаконно звільненого прокурора. У вересні повернувся на роботу керівник Запорізької місцевої прокуратури №2 Роман Мазурик, а також ще один заступник прокурора області Петро Чорний.

Верховний суд України поновив на посаді ще одного прокурора.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що перехід на зимовий час в 2019 році в Україні традиційно відбудеться в останню неділю жовтня, а точніше в ніч на 27 жовтня.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.