Злодій у Кирилівці звинуватив потерпілих в пограбуванні. За його словами, потерпілі його побили і якимось чином підкинула в сумку зниклі речі.

Злодій звинуватив потерпілих у побитті.

Пограбування сталося ще 30 серпня, близько 18 годин 50 хв., злодій проник у номер, який займала сімейна пара. Злочинець склав в свою сумку гаманець, в якому знаходилося 4300 грн і 50 доларів, а також телефон Xiaomi Mi9 SE, вартістю 9 тис. грн і спробував втікти з корпусу.

У цей момент його помітила потерпіла, чоловік якої спробував затримати зловмисника. Проте той, зумів втекти, але по гарячих слідах був затриманий співробітниками поліції.

Провини своєї підозрюваний не визнає, хоча в його сумці були виявлені викрадені речі, газовий балончик і набір відмичок.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тільки експертиза допоможе зрушити цю справу з мертвої точки.

Після грабіжник стверджував, що потерпілі побили його після крадіжки. Зараз проводиться судово-медича експертиза, яка допоможе установити, що трапилось в той день насправді.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.