Розсипався на очах і дуло з усіх щілин: люди в потязі Бердянськ-Київ спали в одязі, а на вулиці було тепліше, ніж у вагоні. Люди говорять про те, що у вагоні навіть не було теплих ковдр.

Люди грілися саморобными грілками.

Одна з пасажирок виклала у соцмережах моторошні кадри своєї поїздки. За словами жінки, це було справжнє пекло, так як у вагоні близько 10 градусів тепла і люди спали в одязі з-за відсутності ковдр.

Провідники приносили пластикові пляшки з теплою водою, щоб зігрітися. Але це ще не всі бонуси пасажирського потягу. Вікна не закриваються, а зовнішній вигляд відлякає навіть будь-якого завзятого мандрівника.

На вулиці тепліше, ніж у вагоні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В "Укрзалізниці" повідомили, що вчора почали опалювати вагони електрикою де це можливо.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.