Запорізька нардеп найняла на роботу свого чоловіка. За словами чиновниці, за таку зарплату ніхто не погодиться працювати.

Олександр Нікітін буде отримувати на своїй посаді 17 тис. гривень. Його дружина - нова нардеп Марина Нікітіна каже, що за такі копійки працювати ніхто не буде. На секундочку, це практично чотири мінімальні зарплати на сьогоднішній день.

Нардеп найняла на роботу свого чоловіка.

"Запорізький центр розслідувань" напередодні вивчивши помічників запорізького нардепа від 82-округу Марини Нікітіної, з'ясував, що вона найняла на роботу свого чоловіка.

До цього Олександр Нікітін ремонтував в Гуляйполі машини. Але жінка не називає свого чоловіка, а в представленнні просто говорить – член команди.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хочу розповісти про нашу команду, а саме своїх помічників, якими я пишаюся і з якими ми пройшли довгий і не легкий шлях...

Geplaatst door Marina Nikitina op Donderdag 19 september 2019

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.