У поліції є кілька версій вбивства чиновника Акимівської ВІДГ Дмитра Кирилова, повідомляє IPnews.

Кирилов був причетний до кришування наркоторговців. Схема виглядала так: щотижня група, в яку входив Кирилов, отримувала до 200 000 гривень прибутку від збуту наркотиків – в основному, метадону та амфетаміну, – розповіли в поліції.

Гроші ділилися на 4 частини: чверть – Кирилову, ще чверть – певним мелітопольським бандитам, дружним з поліцією, а половину ділили навпіл заступник начальника карного розшуку та начальник міськвідділу поліції. До речі, один з них кум Кирилова, і саме убитий був "зв'язковим" між поліцією і наркоторговцями.

Чиновника убили із-за наркотиків.

Швидше за все, учасники цієї наркосхеми щось не поділили між собою або Кирилов багато захотів, але його прибрали вранці на сходах, коли він виходив з магазину.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, в поліції вирішили, що чиновника вбили свої, так засвідчили свідки. Коли до Кирилова підійшов вбивця, він встиг сказати йому "Ти, що ох..в" та "Ти що твориш?".

Правоохоронці відпрацьовують кілька версій вбивства.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.