Запоріжці почали запасатися на зиму. Похолодання вже зовсім близько. А разом з ним почали зростати і ціни на овочі. У порівнянні з минулим роком, вони подорожчали практично в два рази.

Ціни на продукти зросли в два рази в порівнянні з 2018 роком.

Ціни на картоплю підскочили. На оптових ринках звичайно дешевше і кілограм картоплі коштує від 12 до 14 грн. У супермаркетах ціни бувають дотягують позначки в 16-18 гривень.

А цибуля не подорожчала і взагалі, якщо брати на оптовому ринку, то кілограм від 6 грн за сітку. Це практично така ціна, як і в минулому році.

Що стосується капусти, то ціни на неї не сильно кусаются. Від 4 грн ціни стартують на білокачанну, якщо брати сіткою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Буряк від 6 грн за кілограм, а морква – від 5 гривень. Червоний болгарський перець коштує від 15 грн за кілограм, але все це оптові ціни на овочі. Звісно, на звичайному ринку і в супермаркетах ціни будуть набагато дорожчі.

Нагадаємо, що в Німеччині відкрилася виставка "Майдан. Україна. Шлях до свободи" в музеї Берлінської стіни.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.