Запорізький губернатор створив свою сторінку в Facebook. Але поки що у глави дуже мало підписників. Політик вирішив таким способом стати ближчим до народу.

Запорізький губернатор зареєструвався в соцмережах.

Віталій Туринок завів свою сторінку відразу після призначення на пост губернатора. Поки що інформації у блозі політика не дуже багато, та й Туринок не балує своїх підписників корисними посиланнями.

Тільки посилається на сайт ЗОДА і розповів про себе пару слів. Але може, зовсім скоро у губернатора з'явиться дуже багато фанів. Все залежить від того, як він себе покаже.

Туринок вирішив стати ближче до народу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що глава Запорізької області Віталій Туринок відсторонив від посади голову Департаменту екології та природних ресурсів в Запорізькій ОДА Віталія Гордієнко.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.