Матір, яка заморила дітей голодом у Запоріжжі, відбулася невеликим штрафом.

Правоохоронці знайшли голодних дітей.

Жінка пішла з дому і кинула двох маленьких дітей самих вдома. Працівники служби у справах дітей знайшли їх у приватному будинку голодними і брудними. Малюки знаходилися в повній антисанітарії, тому їх довелось забрати в дитячу лікарню для подальшого обстеження.

Мелітопольський районний суд виніс вирок матері, на яку склали адмінпротокол. Жінка відбулася лише попередженням і штрафом у розмірі 384 гривень.

Дітей доставили в лікарню, а мати відбулася всього лише штрафом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що на одній з вулиць міста Яворів знайшли 2-річної дитини, який гуляв без супроводу дорослих.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.