Для запорізьких першокласників хочуть ввести новий предмет.

У школі пропонують ввести новий предмет.

У Запоріжжі школярів планують навчати правилам дорожнього руху прямо в школі. Новий предмет пропонують ввести для першокласників, адже дуже багато ДТП зараз відбувається за участі школярів. А багато дітей добираються до школи на самокатах та велосипедах.

На офіційному сайті з'явилася електронна петиція, автор якої запропонував ввести для першокласників дисципліну "Основи Правил дорожнього руху". Відзначається, що предмет повинен бути не обов'язковим, а факультативним.

Знати правила дорожнього руху зобов'язані і діти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що Президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання.