У супермаркеті Запоріжжя господарі замкнули собаку в камеру схову. Бідний пес ледь не побачив свою смерть.

У супермаркеті господарі залишили пса в камері схову.

В АТБ був помічений пес в одній з камер для зберігання. Скоріше за все, господарі залишили тварину, а самі пішли за покупками.

Хоча і камера була прозорою, а тварина могла спостерігати за тим, що відбувається, але якось це не по-людськи зовсім.

Навіть з отворами для повітря, таке поноволення може обернутися смертю в лічені хвилини. Тому, навіть на декілька хвилин не варто залишати там свого вихованця і наражати на небезпеку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа в 2019 році змінили правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності. Права міжнародного зразка отримали не тільки колір, але й змінили правила отримання.

Знай.иа писав, що у столиці у Солом'янському районі на вулиці Освіти, з автомобіля викрали 900 тисяч гривень. Київська поліція оголосила план "Перехоплення".