За словами родичів, потерпілий чоловік не зможе говорити і залишиться інвалідом, якщо виживе.

За життя Миколи зараз борються медики.

Стан Миколи Стельмаха, який постраждав в супермаркеті від рук невідомих дуже важкий. Про це розповіли його родичі, повідомляють Факти.

32-річний Микола в ніч на 19 вересня на площі Університетській став жертвою жорстокого нападу. Невідомі з битами проломили чоловікові череп.

З-за важкого стану чоловікові не можуть зробити МРТ, так як його не можна перевезти в іншу лікарню. Крім того, Миколу відразу ввели в кому, так як йому важко дихати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік може вижити, але залишиться інвалідом.

Медики кажуть, що якщо потерпілий і виживе, то назавжди залишиться інвалідом і не зможе розмовляти.

Нагадаємо, в Івано-Франківську близько 50 тисяч господарств і сім сотень не побутових підприємств (садки, школи) можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.