У Запорізькій області масово гибнуть тварини. Вже загинуло 24 свині у Новомиколаївському районі в селі Веселий Гай, повідомляють в управлінні Держпродспоживслужби.

Свині вмирають від африканської чуми під Запоріжжям.

Спеціалісти провели розслідування і взяли проби крові у хворих тварин. За результатами аналізів будо виявлено, що свині померли саме від африканської чуми.

Наразі вживаються заходи щодо локалізації та недопущення розповсюдження хвороби. На ферму накладено карантин так як там утримується більше восьми тисяч голів свиней.

Вся ферма була взяте під карантин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, в Івано-Франківську близько 50 тисяч господарств і сім сотень не побутових підприємств (садки, школи) можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.