В Instagram з’явився Тарас Григорович Шевченко. Його поява дійсно була вибухова. Навіть є шокуюче відео з моментом, коли відроджується великий поет.

Акаунт Тараса Григоровича з кожним днем росте, все більше і більше підписників лайкають і коментують його фото.

"Я воскрес, бо зараз я потрібен Батьківщині більше, ніж на небесах. Там тільки преферанс з Котляревським та Лесині пікніки, а тут твориться історія нашої держави. В цей складний переломний момент, коли українцям треба слово Кобзаря, мене підтримує тільки любов народна та новітні технології".

Шевченко гуляє вулицями Києва.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Великий поет ходить по магазинам, смакує суші, відвідує виставки. І про це все він повідомляє своїх підписників. Шевченко в своєму блозі приділив увагу і Запоріжжю. Позуючи поруч із зображенням запорізького козака в одному з підземних переходів Києва, поет запитує: "Як нащадки в славному Запоріжжі могли масово проголосувати за кума царя?"

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.