У Запоріжжі знову зростуть тарифи, на скільки більше доведеться платити українцям.

Хоч і газ подешевшав, тарифи на тепло зростуть в 2, 42% порівняно з поточними.

У Запоріжжі зростуть тарифи на тепло.

"У новому тарифі зросте умовно-постійна складова – це ремонти, амортизація, банківські послуги, утримання всіх будівель і споруд, зарплата, частина електроенергії, паливо. Ось ця складова збільшиться на 124%. Тобто майже в 2 рази", - відзначили у тепломережах.

Для сім'ї, яка проживає в однокімнатній квартирі площею 36,2 кв. метра при новому тарифі річна оплата становитиме 6028 грн.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Ціни на тепло різко підскочили.

У двокімнатній квартирі площею 46,8 кв доведеться заплатити за тепло 7663 грн. за рік, а в трикімнатній, площею 64,5 кв м – до 9026 грн.

Нагадаємо, що у середу, 25 вересня, відбулося дорожньо-транспортна пригода у Києві, в результаті чого постраждали люди.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.