У Польщі загинув український заробітчанин з Бердянська Сергій Савенков. Чоловік, який повертався із заробітків додому подзвонив рідним і повідомив, що у нього забрали кошти і документи.

Потім 27-річного чоловіка востаннє бачили у Кракові на вокзалі, а згодом його викинули з 9-го поверха, повідомляє Обозреватель.

Трагедія трапилась ще у травні цього року. Проте справу й досі не розслідують. Рідні чоловіка у відчаї.

Рідні до сих пір не знають, що з чоловіком.

"Він поїхав до Польщі на заробітки вперше. Відпрацював на меблевому виробництві два місяці. Навіть планували, що він повернеться, ми одружимося і восени поїдемо туди удвох. Він отримав гроші і 7 травня мав виїхати в Україну. Він дзвонив, казав, що взяв квиток, востаннє його бачили на вокзалі у Кракові. А потім повідомив, що з ним щось трапилося, він без грошей, без документів і йому дуже погано. Після цього зник", – розповіла його цивільна дружина Інна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тільки 24 травня батько і брат Сергія приїхали до Польщі і впізнали тіло Сергія. Їм сказали, що Сергій впав із 9 поверху.

В поліції не розслідують дану справу.

Розслідування не відбувається, поліція начебто відкривала справу, але нічого не відомо. Від горя мати чоловіка захворіла, а дружина чотири місяці не може прийти до тями.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.