Суддя, яка мала розглядати справу підпаленої нареченим запоріжанки виявилась родичкою потерпілих.

Вчора мав бути суд над нелюдом, що підпалив у Запоріжжі свою наречену, обливши її перед цим бензином. Але суддя змушена була взяти самовідвід, повідомляє прес-служба Шевченківського районного суду.

Суд перенесли на 26 сентября.

Виявилось, що адвокат матері Анастасії Ковальової - дружина її сина і це могло викликати сумніви в об'єктивності суду. Самовідвід задовольнили.

Наступне засідання має пройти сьогодні, 26 вересня - на ньому чоловіку продовжать запобіжний захід.

Парень облил свою девушку бензином и поджег.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Трагедія трапилась 2 липня. Запоріжанин познущався над своєю коханою і облив 22-річну дівчину бензином і підпалив. Дівчина померла в пекельних муках. Вісім днів медики боролись за її життя, але дива нажаль не трапилось. Нелюд розповів, що не хотів смерті коханої, просто "не розрахував" сили.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.