Рідним наплювати на дитину – дівчинка в Запоріжжі втекла з дому, не витримала жахливих умов, в яких утримував її рідний батько.

Дівчинка втекла від рідного батька.

У відділ поліції звернувся 39-річний батько і повідомив, що його 12-річна дочка, яка неодноразово тікала з дому, знову пропала, повідомляють у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Правоохоронці швидко встановили знаходження дитини. Крім того, вони навідалися і до батька дівчинку. Поліцейським вдалося дізнатися, що мама дівчинки кинула її на батька і відправилась до Туреччини влаштовувати особисте життя.

Батько в свою чергу, тримав дитину в жахливих умовах – дівчинка змушена була спати на підлозі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У поліції повідомили, що дитина проживала в жахливих умовах.

Школярка втекла і звернулася за допомогою до адвоката матері. Зараз дитину передали в притулок і вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.