Новий аеропорт просто не впізнати. Запорожан чекає справжнє диво, мер Буряк розповів, що зміниться.

У жовтні відкриють оновлений аеропорт.

Перше, що відзначив Володимир Буряк - це те, що аеропорт відкриють вже 15 жовтня.

Крім того, не менш приємна новина полягає в тому, що вже до кінця жовтня будуть відкриті рейси авіакомпанії SkyUp Airlines, а також бюджетний рейс до Києва (вартість квитка — в районі 600 грн), та рейси в Емірати і Тель-Авів.

Крім того, у відремонтованому аеропорту буде і новий директор, який приступить до виконання роботи вже в жовтні. Новим директором стане заступник Біскупського – Олексій Дубревський, який жив у Донецькій області і займав аналогічну посаду в Донецькому аеропорту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Запорізькому аеропорту будуть нові рейси.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.