25 вересня у відділення поліції Запорізькій області звернулася жінка, яка розповіла про зухвале пограбування.

зловили Грабіжника за гарячими слідами.

Серед білого дня її сина, 2003 року народження пограбував невідомий та відібрав телефон.

Копи по гарячим слідам встановили особу грабіжника. Ним виявився раніше судимий чоловік 1994 року. Його зловили з вкраденим і забрали у відділення.

Тепер грабіжникові загрожує від чотирьох до шести років за ґратами. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Злодій пограбував хлопчика посеред білого дня.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.