У Бердянську чоловік придумав автомобіль, на якому їздить вже 25 років. Віктор Головань вже більше двадцяти років перевіряє дороги на авто власної конструкції "Азов".

Створити машину бердянець задумав ще в далекому 1980 році. Чоловік хотів зробити таку конструкцію, яка б не ламалась і служила вічно. І у нього це вийшло. Правда, підготовка до реалізації такого складного проекту зайняла кілька років.

Чоловік сам зробив своє авто.

Машину конструктор змайстрував у 1994 році. Частину вузлів і агрегатів чоловік взяв у Запорожця, але доопрацював їх. Так, двигун ЗАЗ був переведений на бензин А-95.

Крім того, саморобне авто власник зміг зареєструвати і навіть отримав на нього номери. Авто не тільки допомагає у пересуванні, а ще й суттєво економить кошти господарю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві молодий чоловік став жертвою нападу розлючених хуліганів, яким не сподобався його зовнішній вигляд.

Як повідомляв Знай.иа, 25 вересня Білий дім опублікував стенограму телефонної розмови Трампа і Зеленського, яка відбулася 25 липня.

Знай.иа писав, що в Польщі постраждав українець, на нього впав чоловік, який хотів покінчити життя самогубством.