У Запоріжжі замінували недобудований аеропорт - людей почали екстрено евакуювати.

У Запоріжжі замінували аеропорт.

Сьогодні вранці, 27 вересня, близько 8.20 в поліцію надійшло повідомлення про замінування аеропорту і одного з готелів Вознесенівського району.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи відділень поліції, працівники вибухотехнічного управління та Кінологічного центру, працівники ДСНС і лікарі швидкої допомоги. Провоохранители оточили територію і евакуювали людей.

Повідомлення про мінування виявилося хибним.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Незабаром виявилося, що інформація була помилковою. У поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 282 КК України.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.