Запоріжці зняли на відеокамеру, як горе-вчителька "виховувала" дітей на уроці фізкультури.

Урок проходив на свіжому повітрі і люди побачили заплаканого хлопчика. Школяр ридав і у відповідь на питання, що сталося розповів, що педагог його вдарила.

Вчителька виховує дітей по-своєму.

Небайдужі люди почали робити фото. В цей момент педагог якраз тягла другого школяра за шкірки, мабуть завинив. Хлопчик теж плакав і пручався.

На питання пперехожих, чому жінка так грубо поводиться з учнями послідувала відповідь: "це такі діти".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вчителька фізкультури грубо виховувала дітей.

Під постом багато людей стали на захист вчительки, адже знають її і раніше за нею такого не помічали, а діти зараз такі, що з ними тільки намучаєшся. Але краще в школі отримувати знання, а не побиття і сльози.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.