Зняв відео і теж пройшов повз: у Запоріжжі ніхто не підійшов до жінки, що лежала на підлозі в супермаркеті. Байдужість людей просто вбиває.

Інцидент стався на вулиці Пушкіна, на вході в ТЦ "Панорама" там лежала жінка.

Люди проходили повз жінки і ніхто не допоміг.

Хлопець зняв відео і розмістив його в одному з місцевих пабліків в Instagram.

Автор відео був обурений байдужістю перехожих. Адже люди проходили повз жінки, яка лежала у них прямо під ногами і навіть не поцікавилися її станом. Може жінці просто стало погано, але нікому не було діла, як і автору відео, який просто зняв контент і зник.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що на Вінниччині центральна районна лікарня в Козятині зафіксувала дев'ять випадків гострого гастроентероколіту".

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.