Нахабству немає меж: у Запоріжжі в господарів вимагають велику суму за повернення улюбленого вихованця.

Про один такий випадок розповіла запоріжанка, у якої пропала собака. Як виявилося "добрі" люди знайшли її тварину, але не віддають без винагороди.

19 вересня жителька Запоріжжя Наталія Явдошняк на своїй сторінці в Facebook розмістила прохання допомогти у пошуку зниклого пекінеса Фантика. А вчора жінка повідомила, що собака знайшлася.

Собаку жінці не хочуть віддавати без гідної винагороди.

Але радіти жінка не може, так як з неї вимагають 2000 грн за знайдену тварину. Господиня пропонувала 500 грн, але шахраям цього мало, вони вимагають всю суму.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях запоріжці пропонують влаштувати пікет під будинком вимагачки або забрати вихованця.

Geplaatst door Natasha Yavdoshnyak op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, що фахівці фонду МВФ за підсумками візиту місії в Україні змогли вказати на проблемні місця в економіці і назвати чинники, які гальмують зростання економіки країни.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.