У Запорізькій області сталась трагедія на залізничних коліях, внаслідок якої постраждало троє людей. По прибуттю на місце події швидка констатувала смерть.

Смертельна пригода сталась у місті Вільнянську Запорізької області. Понівечені тіла трьох людей на залізничних коліях виявили місцеві жителі. Подружня пара та їхній приятель, які часто зловживали спиртним та вели асоціальний спосіб життя, переходили колії та потрапили під потяг.

Місцеві жителі стверджують, що загиблі, ймовірно, знову були напідпитку та не помітили загрозу, що наближалася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Співробітники швидкої допомоги, які прибули на виклик, констатували смерть усіх трьох загиблих. Поліція наразі веде розслідування справи.

Місцеві мешканці жаліються, що така пригода - не дивина у цій місцевості, адже вздовж семикілометрової ділянки залізниці, яка ділить місто навпіл, обладнано лише три переходи для пішоходів.

Нагадаємо, що в Одеській області двох школярок 12 і 13 років спіймали за розпиванням спиртних напоїв у гаражі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у суботу, 10 серпня, в районі залізничної станції виявили труп підлітка.

Також Знай.ua писав про те, що в Харківській області стався трагічний інцидент на залізничних коліях.