Смертельна дорога біля школи: в Запоріжжі батьки перекрили трассу, терпець увірвася після чергової аварії.

Десятки батьків учнів школи №88, що у Комунарському районі Запоріжжя, перекрили сьогодні 30 вересня рух на перехресті вулиць Біломорська та Юності.

Батьки збирають підписи.

Батьки вимагають, щоб їхні діти були у безпеці. Зі слів людей, рух на ділянці дороги, яку доводиться переходити учням школи №88, не надто жвавий, пішоходів тут також небагато. Немає навіть світлофорів, тому водії дозволяють собі перевищувати швидкість. А від цього – страждають діти.

Остання аварія, що відбулась у п’ятницю, змусила батьків вийти на мітинг. Автіка збила дівчинку і вона зараз у тяжкому стані в лікарні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Батьки школярів раніше зверталися до адміністрації по Комунарському району з вимогою вжити заходи для убезпечення дітей, але нічого не змінилося.

Батьки бояться за життя своїх дітей.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.