У Запоріжжі бушує африканська чума, яка скосила вже 4 тисячі свиней. Вірус розповсюджується з шаленою швидкістю: 500 тварин довелось забити, ще 3,5 тисячі спалили.

У Запоріжжі бушує африканська чума.

Повідомлення про виявлення вірусу АЧС на одному з підприємств у Новомиколаївському районі з’явилося 24 вересня. Тоді загинуло 24 свині. На фермі встановили карантин, щоб не дати вірусу дуже швидко розповсюджуватись.

На сьогодні, за інформацією прес-служби Головного управління Нацполіції у Запорізькій області, знешкоджено вже 4 тисячі тварин. Обстежуються всі ферми, робиться все, щоб знищити вогнища хвороби.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.