Запорізькі копи виконали гімн України прямо на сцені під вокальний супровід Злати Огнєвіч. Тим самим, правоохоронці, хотіли донести українцям, що вони "чують кожного".

Поліцейськи виконали гімн України на мові жестів.

У виконанні гімну взяли участь співробітники та співробітниці Управління патрульної поліції в Запорізькій області.

За годину копи попрактикували раніше вивчені та нові жести-слова. Їм було дуже важко визначитись зі стилем виконання, але одноголосно було вибрано Гімн України, бо він знайомий кожному.

Після виконання гімну жестовою мовою двоє офіцерів сказали "патрульна поліція чує кожного з вас". Щоб вміло користуватись жестовою мовою, правоохоронцям довелось вивчати її протягом трьох місяців на спеціальних безкоштовних курсах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, кричущий випадок стався 29 вересня після півночі. Запорожці вночі почули звуки пострілів, потім дуже голосно гавкали собаки.

Як повідомляв Знай.іа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.іа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.