"Брудна каша з відходів": на пляжах Бердянська твориться справжній кошмар, сморід не дає людям життя.

Все це смердить і нагадує величезну купу відходів.

І це не просто слова, варто подивитися на фото того, що відбувається зараз в Бердянську. На Слобідці жахлива картина. Купа трави, яка гниє і жахливо смердить, схожа за словами місцевих на брудну кашу з відходів, повідомляє Голос Запоріжжя.

Люди самі вирішити проблему не можуть, так як не вистачає інстриментів, щоб очистити пляжі від цього смороду, а комунальним службам наплювати.

За словами місцевих жителів, сморід тут стоїть жахлива.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вчора ці фото були відправлені особисто меру Бердянська і він пообіцяв вже сьогодні виправити ситуацію. Цікаво, наскільки швидко приберуть ці нечистоти комунальники водолазно-рятувальної служби.

Нагадаємо, що стінами Головного управління поліції Львівської області проходить акція протесту з вимогою відставки голови обласної поліції Василися Виконского.