Запоріжжі сумує – з життя пішла світла людина, почесний громадянин, голова Запорізької районної ради ветеранів Віктор Михайлович Скловський.

Ветеран зробив дуже багато для жителів Запоріжжя.

Чоловікові було 79 років. Спочатку він працював учителем, а після начальником відділу управління, викладачем суспільних дисциплін. Незабаром Віктор Михайлович обіймав посаду помічника-консультанта народного депутата України.

Віктора Скловского двічі обирали депутатом сільської ради, а також чотири рази – депутатом Запорізької районної ради.

Чоловік пішов з життя у 79 років.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За досягнення у праці чоловіка нагородили медалями "За трудову доблесть", "За доблесну працю", "Ветеран праці" та іншими почесними грамотами.

Нагадаємо, що сьогодні деякі львів'яни відчують дискомфорт через відсутність електропстачання у житлових будинках міста.

Як повідомляв Знай.іа українці зможуть отримати матеріальну підтримку від держави для оплати комуналки.

Знай.іа писав, що у Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу: його штрикнув ножем у живіт невідомий чоловік.