У Запоріжжі батьки бояться за життя своїх дітей. Виявляється, по дорозі в школу і додому їх підстерігають справжні небезпеки, які можуть нашкодити здоров'ю.

Діти ходять в школу через відкриті каналізаційні люки.

Мама школярки вирішила зустріти свою дочку з навчального закладу і те, що вона побачила, її просто шокувало.

Дитина навчається в 6 школі, а проживає сім'я на вул. Жуковського. По дорозі зі школи були відкриті люки. Виходячи з побаченого, жінка зробила висновки, що така ситуація склалася вже давно і на неї ніяк не реагують комунальники.

"Спочатку я побачила один відкритий люк, обурювалася сама собі, але через 30 метрів я побачила ще один відкритий люк, при чому я так розумію, що вони відкриті давольно таки давно, але нікому немає до цього ніякого діла. А адже цією дорогою щодня ходять сотні наших дітей і дивом ще ніхто не впав в ці колодязі" - написала у Facebook шокована жінка.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Ніхто ніяк не реагує на відкриті колодязі.

Крім того, жінка пожалілась і на стан доріг. Вони всі в суцільних ямах і брудні, а тротуар і плитку кладуть тільки в центрі міста.

"А чому б не зробити таку ж доріжку і для наших дітей, які проживають на Жуковського, Ізюмського та Чкаловському селищі? Адже нашим дітям доводиться як нікому іншому проходити велику відстань, з важкими рюкзаками на плечах, оминая ями і калюжі" - закінчила гнівний пост запоріжанка.

Нагадаємо, Данилюк розповів про непрості стосунки з главою АП Андрієм Богданом.

Як повідомляв Знай.іа, в Харкові слон, якого раніше бачили біля місцевого цирку, мало не зламав паркан дитячого садка.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день більше 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.