Молодий, але досвідчений: стало відомо, хто стане правою рукою губернатора Запоріжжя. Вже вчора на черговому засіданні біля губернатора був присутній поки ще "стажер" Володимир Тарасенко, повідомляє сайт 061.

У губернатора новий заступник.

Поки що невідомо, коли його призначать на посаду. Відповідного розпорядження голови області на сайті ОДА немає, але на засіданні він сидів в одному ряду з заступниками губернатора.

Що відомо про новенького? Тарасенко пов'язаний з трьома компаніями: "Транссервіс-Плюс", "Віват Буд" та "Віват Інвест". Дві останні - зареєстровані в Запоріжжі, перша - в Луганську (за даними реєстру, станом на 2 жовтня вона припинила діяльність).

Новий стажист сидів біля губернатора на засіданні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду.

Як повідомляв Знай.іа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день понад 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.