Власники баз відпочинку скидають відходи на пляжі: бердянці в жаху від того, що діється біля моря.

Величезні завали сміття виявили жителі, вони ведуть від двох баз "Шико" і "Сієста" до самого пляжу. Також непотрібний будівельний матеріал і різні шматки стін усіяли весь берег коси з боку моря.

Жителі стурбовані ситуацій біля моря.

Місцеві жителі турбуються про стан пляжів.

"Пляжі - власність громади, і вони належать громаді. Щоб проводити якісь роботи на пляжі, потрібно отримати дозвільні документи і довести, що передбачувані дії не загрожують ні людям, ні екосистемі. А тут – явне самоуправство, ми не змогли вийти на зв'язок з підприємцем, щоб поговорити про це", - розповідає голова вуличного комітету Наталія Якимук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Депутат міської ради, котрого визвали мешканці спробував зв'язатися з власниками баз, але вони не змогли пояснити, як будівельне сміття опинилось на пляжі.

Де взялось сміття на пляжі, ніхто пояснити не може.

На місце прибули співробітники адмінвідділу міськвиконкому та наряд поліції. Вони оглянули місце та задокументували факт викиду будівельних залишків на пляжі.

Нагадаємо, на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду.

Як повідомляв Знай.іа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.іа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.