У Запоріжжі спімали любительку легких грошей. Дівчина привернула увагу жителів, коли ті помітили, що та щось ховає у землю.
До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що по дворам ходить дивна особа і ховає якісь предмети у землі. Інцидент трапився на Ценральному бульварі.

Жителі, яким це було не байдуже, затримали дивну жительку міста. Правоохоронці спіймали дівчину на гарячому. У її кишенях було виявлено значну кількість "закладок", які вона планувала розмістити на даній території, однак не судилося. Поліцією було вилучено цілих 28 пакунків з наркотиками.
Наразі міри щодо покарання молодої особи встановлюються.

Нагадаємо, що чоловік і жінка розгорнули продаж наркотиків у Харківській області. Їх незаконну діяльність копи документували кілька місяців після того, як отримали інформацію про те, що двоє місцевих жителів займаються збутом наркотичного засобу "метадон".

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що запоріжці зафарбували рекламу наркотиків на стінах.

Також Знай.ua писав, що Кернес показав всю "міць" боротьби з наркотиками, "повісив на стовпі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще