На Покрову козаки зберуться на Хортиці: будуть пісні співати та силами мірятись.

Щорічний фестиваль пройде вже вдесяте на Хортиці 14 жовтня. Цього разу "Покрова на Хортиці" збере всіх бажаючих, щоб цікаво і колоритно провести час.

На святі прозвучать народні пісні та будуть танці.

Розпочнеться захід урочистою літургією у Січовій церкві Покрови Пресвятої Богородиці, від неї проведуть ходу до "Козацького кола", де проходитиме основна програма. Передбачено виступи фольк-гуртів та історичних реконструкторів.

Крім того, жителів міста чекає традиційний український ярмарок та фудзона.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також заплановані показові виступи "лава на лаву", де справжні чоловіки поміряються своїми силами.

14 жовтня на Хортиці пройде фестиваль козацтва.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, з нагоди Дня працівників освіти України відбулася урочиста зустріч Володимира Зеленського з вчителями - переможцями конкурсів "Учитель року - 2019" і Global Teacher Prize Ukraine 2019.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.