15-річний хлопчина взяв без дозволу батьків автомобіль Hyundai і вирішив покататися з друзями. На вулиці Чумаченко підліток не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в "Ланос".

Моторошна аварія в Запоріжжі коштувала підлітку життя.

У результаті зіткнення 14-річний пасажир "Хюндай" помер від отриманих травм. 15-річний водій і ще один 14-річний пасажир отримали численні тілесні ушкодження і були госпіталізовані.

Також в медичний заклад з травмами потрапив 36-річний водій автомобіля "Ланос. Встановлюються всі обставини події.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.